Objavljeno: 21.11.2017 u 13:58 | Slike, Zabava | Komentara:

Kupio knjigu na buvljaku u Zagrebu, a u njoj pronašao OVO! (FOTO)

Kada kupujete na buvljaku, možete naići na razna iznenađenja. Dogodilo se to i jednom korisniku Reddita koji je kupio knjigu na buvljaku na zagrebačkom Britancu.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

U kupljenoj knjizi pronašao je staru molbu za posao dotičnog Dragutina Štrajbera koji traži premještaj na novo radno mjesto u knjižari, a “Komisiji za zasnivanje i otkazivanje radnih odnosa” naveo je i svoje razloge.

“Voljan sam primiti novu dužnost za raspisano radno mjesto pomoćnika šefa skladišta papira ili tiskanice. Prednost veća plaća. Razlog napuštanja sadašnjeg radnog mjesta: Velika promaja i jako svjetlo koje mi ne odgovara”, navodi se u molbi koja je odmah postala internetski hit.

Mnogi korisnici Reddita u šali su komentirali kako se doista treba čuvati propuha, a svidjela im se i iskrenost u molbi vezana uz veću plaću.

knjige-poruka (2)

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: