Objavljeno: 05.01.2018 u 14:00 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Cijeli svijet se uvijek PODSMIJAVAO njihovim slikama sa plaže: A niko ne može da vjeruje ŠTA JE DANAS SA NJIMA

Decenijama je važio za najvećeg plejboja – sada ljetuje u sasvim drugačijem aranžmanu.

flavio-briatore (1)

Flavio Briatore (67), italijanski milioner 23. decembra je i zvanično stavio tačku na brak sa starletom Elizabetom Gregorači (37).

Njih dvoje bili su zajedno 11 godina. Zvanično su rekli “da” 2008. godine, a dobili su i sina Falka 2010. godine.

flavio-briatore (3)

Međutim, sada su stavili tačku na brak iako će, kažu, ostati u dobrim odnosima. Oboje će nastaviti da žive u Monte Karlu, a Elizabeta je ta koja će promijeniti adresu stana.

flavio-briatore (4)

Ipak, s druge strane, sa razvodom je Elizabeta dobila i ogroman penthaus u Rimu, dok će Flavio zadržati kuću u Londonu.

flavio-briatore (2)

I dok Elizabeta rane liječi provodeći praznične dane u Majamiju, Flavio je sa sinom u Keniji.

Njihove zajedničke slike često su bile predmet sprdnje na društvenim mrežama, naročito slika iznad, koja se na internetu i dalje provlači sa napisom “Kako da objasniš i sinu i kćerki zašto moraju da uče”.

Ni Flavio ni Elizabeta ne djeluju posebno tužno na fotografijama, a sam Flavio kaže da mu jako prija odmor od “života plejboja” i da baš uživa u porodičnom odmoru kakav dugo nije imao.

flavio-briatore (6)

Flavio je inače i biološki otac kćerkice Hajdi Klum, Leni (10), ali nema nikakav kontakt sa njom od kada ju je i zvanično 2009. godine usvojio Sil.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: