Objavljeno: 15.09.2017 u 10:33 | Slike, Zabava | Komentara:

Cijela Srbija sprda se s temom diplomskog rada studentice privatnog faksa

Maja Ivanović, studentica jednog privatnog fakulteta u Beogradu, završila je u svim tamošnjim medijima zbog teme svog diplomskog rada koji je položila desetkom.

maja-ivanovic (1)

Maja se pohvalila fotkama s obrane diplomskog na Instagramu, a kada su fotke dospjele u medije, čitava Srbija počela se sprdati s temom i nazivom njezinog diplomskog.

Tema je, naime, “Lojalnost potrošača brandu Guess”, a na koricama diplomskog cura je dala urezati i logo omiljenog joj brenda.

maja-ivanovic (2)

Iako dio javnosti u temi ne vidi ništa sporno, ogorčeni dio Srbije smatra da privatni fakulteti narušavaju sustav obrazovanja i da je nevjerojatno da se netko bavio cipelama i torbicama u diplomskom radu.

maja-ivanovic (3)

Maja se pohvalila i da je faks zavšila prosjekom 9,2. Jedna je od lojalnih potrošača branda Guess jer je njezin Instagram pun fotki cipela i odjeće spomenute marke.

maja-ivanovic (4)

Iznimno je popularna na Instagramu gdje je prati gotovo 60 tisuća ljudi.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: