Objavljeno: 08.04.2017 u 18:22 | Slike, Zabava | Komentara:

Bodibilder naručio majicu preko Interneta, ONO što mu je stiglo će vas NASMIJATI do suza (FOTO)

Veliki broj ljudi opravdano ima odbojnost prema Internet kupovini jer se često dešava da na kraju korisnik bude prevaren i ne dobije baš onaj proizvod koji je i naručio.

O tome nije razmišljao Džeremi Rasel, mladić koji redovno posjećuje teretanu i vodi računa o svom tijelu, kada je odlučio da preko Amazona naruči majicu koju najčešće nose bodibilderi kako bi dodatno istakli svoje mišiće.

Ni u najluđim snovima nije mogao da zamisli da neće dobiti željeni proizvod, već naprotiv, nešto potpuno drugačije.

Da li je došlo do zabune ili je u pitanju još jedna Internet prevara, Džeremi je na kraju dobio usku žensku haljinu. Kako bi se našalio i svoju situaciju podelio sa prijateljima, mladić je “majicu” obukao, slikao se i fotografiju postavio na svoj Fejsbuk profil.

- Naručio sam majicu preko Amazona, a oni su mi poslali ovu haljinu. Dobra stvar je da mi guza u njoj izgleda odlično – stoji u opisu Džeremijeve slike.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: