Objavljeno: 06.07.2017 u 11:35 | Ljepotice, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Bila je se*s simbol 80-ih, a ovako izgleda danas u 52. godini (FOTO)

Sa samo 16 godina Samantha Fox postala je senzacija zahvaljujući svojim fotografijama u toplesu koje su objavljene u britanskom The Sunu.

samanta-foks (1)

Zbog svojih savršenih proporcija 90-60-90 ubrzo je postala jedan od najzaposlenijih modela u Velikoj Britaniji i mamila je uzdahe muškaraca diljem svijeta i bila je se*s simbol 80-ih. Nakon četiri godine poziranja u golišavim izdanjima Samantha se posvetila glazbenoj karijeri, koja je, često ističu glazbeni znalci, bila uspješna samo zbog njene karijere modela. Njen debitantski album “Touch Me” iz 1986. godine je uvršten i među stotinu najgorih pop ploča svih vremena.

samanta-foks (2)

Ipak obožavatelji diljem svijeta s oduševljenjem su odlazili na njene nastupe, pa je tako u Indiji nastupila pred 70 tisuća ljudi u tri grada. Njen ljubavni život je također bio uzbudljiv i bila je u vezama s muškarcima i ženama, a 2003. godine priznala je da je u vezi sa svojom menadžericom Myrom Stratton. Dobrih starih vremena Samantha se prisjetila jučer na Instagramu kada je objavila svoju se*si fotografiju i čestitala Amerikancima Dan nezavisnosti.

samanta-foks (4)

Novije fotografije koje objavljuje na ovoj društvenoj mreži pokazuju da i u 52. godini bivši se*s simbol i dalje izgleda jednako zanosno kao i prije 30-ak godina kada je bila na vrhuncu slave.

samanta-foks (3)

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: