Objavljeno: 23.07.2013 u 19:26 | Music, Showtime | Komentara:

Sarajlija oduševio na audiciji za “Zvezde Granda”

minel-spahovic

Ovo je još jedan u nizu mladih bh. talenata. Njegovo ime je Minel Spahović, on je iz Sarajeva. Bavi se muzikom i pjevanjem od malena, a pjevački talenat je pokazao na audiciji za “Zvezde Granda”. Nije  mu bilo daleko do Jagodine, jer kako nam je rekao muzika je nadvladala emocije.

Gile je pokazao, Memo dokazao, a nadamo se da će i Minel pokazati kako BiH ima najbolje ljude na Balkanu. Minelu želimo mnogo sreće, jer kako vidite u videu, svi su oduševljeni njegovim pjevanjem, pa čak i Saša Popović. Još malo je ostalo do početka nove sezone, nadamo se najboljem. Pogledajte svakako i video klip snimljen na audiciji u Jagodini i dajte svoj komentar na ono što čujete.

Izvor: Ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: