Objavljeno: 31.08.2016 u 7:56 | Music, Showtime | Komentara:

PRETUŽNO: Otkriveno zašto je Majkl Džekson uradio toliko operacija!

Pop ikona Majkl Džekson osim svojih hitova, ostao je upamćen i kao javna ličnost sa najviše operacija koja je izbijelila svoju kožu. Neki su ga zbog ovog njegovog poteza osuđivali, a kada čuju ovu priču definitivno će se zbog osuda pokajati.

majkl

Majklov lekar Konrad Marej ekskluzivno je za “BANG Showbiz“ otkrio je da je Majkl izbijelio svoju kožu kako bi iz sjećanja izbrisao uvrede koje je trpio od oca Džoa.

- Majkl nije želio da postane bijelac jer je znao da je njegov muzički izražaj onakav kakav imaju Afroamerikanci, ali je, zbog oca želio da pobjegne od crnačkih fizičkih atributa. Stari Džo ga je stalno ismijavao zbog izgleda i nazivao ga “crnjo“ – rekao je doktor i dodao kako se Majkl raspitivao o tome da li operacijom mozga mogu da se izbrišu ružna sjećanja.

Pop legenda, koja je preminula 25. juna 2009. godine, danas bi napunila 58 godinu.

Izvor: Alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: