Objavljeno: 09.01.2018 u 11:57 | Showtime | Komentara:

Pogledajte kako izgleda dom najpoznatijeg turskog para Berguzar i Halita Korela!

Ovaj bračni par postao je veoma poznat, jer su zajedno glumili u seriji ”1001 noć”. Oni su u ovoj seriji imali glavne uloge, odnosno Berguzar je glumila Šeherzadu, dok je Halit glumio Onura. Poslije te serije, snimili su još jednu, gdje također tumače glavne uloge.

kuca-par

U tim serijama se može vidjeti mnogo ljubavi, iskrenosti, kao i predanosti koji jedno drugom upućuju.

Ovaj par se upoznao prije gotovo deset godina i od tada su počeli da provode sve više vremena zajedno, gdje su počeli da se zaljubljuju i na kraju su se i zavoljeli.

Berzguzar je u to vrijeme imala momka, a Halit je bio oženjen.

Kada su shvatili koliko su zaljubljeni, odlučili su da se vjenčaju, te da napuste svoje partnere. O njihovoj ljubavi su mnogi pisali.

Sada žive u kući njene sestre, koja se zbog posla morala preseliti u Ameriku.

Kuća se sastoji od dnevne sobe, kuhinje, kao i tri dodatne sobe. U kući uglavnom preovladavaju bijeli detalji, a zidovi su pastelne boje.

Izvor: 5do12.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: