Objavljeno: 07.05.2017 u 8:44 | Music, Showtime | Komentara:

OPET NAPRAVIO HAOS Jelena Karleuša: Ti, dečko nisi normalan! Denis Kadrić: A ti si normalna?

Denis Kadrić je napravio totalni šou u večerašnjoj emisiji Zvezda Granda na OBN TV, a posebno je zanimljiva bila njegova konverzacija sa Jelenom Karleušom. Popularni kandidat Zvezda Granda se predstavio pjesmom “Ljudi su vuci, a devojke zmije“, a Jelena mu je zamjerila što je tokom izgovaranja riječi zmija gledao u nju.

- “Denise, hvala ti za ono zmija što si gledao u mene. Nisam zmija, vjeruj mi u tvom slučaju, a mogla bih da budem, da bi se prestao odmah trljati“, prokomentarisala je ona, a Kadrić ju je odmah dočekao riječima: “Trljam se od rođenja“, zbog čega mu je JK rekla kako je baš jezičav, ali da takvi i prolaze u ovom poslu, a potom je nastavila:

- “Ti ćeš pokupiti sav kajmak u ovom takmičenju. Inače, što se tiče pjevanja bravo. Ti inače mene podsjećaš na mog muža. Tako on igra ispred TV kad gleda Grand. To ponašanje, stav… To radi ustvari što i ti. Ti si original“, obratila se Jelena Denisu, a potom su počeli zanimljiv razgovor.

- “Ja sam se rodio original“, rekao je Denis.

- “Ti to jesi, zaista. Ti dečko nisi normalan“, dobacila mu je JK, a on je brže bolje odgovorio:

- “A, vi ste normalni?“

- “Nisam“, iskreno je odgovorila JK, na što je Denis dodao: “Pa, naravno.“

- “U svom ludilu, ti imaš plus, jer si takav. I dobar si frajer“, rekla mu je stroga članica žirija, a Denis je u svom stilu poručio:

- “Bio i uvijek ostao“.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: