Objavljeno: 03.01.2018 u 15:02 | Showtime | Komentara:

Najpoznatiji turski par , otkrio tajnu koja je oduševila ljude širom svijeta..

Lijepa vijest stiže nam iz Turske, a radi se o najpoznatijem mladom bračnom paru. Naime, kako saznajemo Burak Ozcivit i Fahrije, prema svemu sudeći uskoro postaju roditelji. Izvor blizak ovom paru, otkrio nam je kako su uzelu kuću, jer planiraju da prošire svoju porodicu.

turski-par

Čak su o ovome prokomentarisali i oni, kada je BUrak otkrio kako često sa svojom suprugom o tome razgovara, te da ona jedva čeka da se ostvari i u toj najbitnijoj ulozi, odnosno da postane majka.

Burak je svoju izabranicu zaručio kada su bili na odmoru u Njemačkoj, odnosno kada su bili u posjeti kod njenih roditelja.

Svadba je održana u Istanbulu, sve je bilo sasvim tradicionalno i savršeno!

svadba-truski-par

Među zvanicama, bili su mnogi poznati glumci i pjevači, a o njihovoj svadbi se pisalo u cijelom svijetu.

Oboje rade kao glumci, uvijek su se dobro slagali i nikada isu iskazivali ljubomoru jedno prema drugom, iako rade takav posao.

Priznaju kako imaju savršem odnos, prepun ljubavi i poštovanja.

Izvor: malisavjeti.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: