Objavljeno: 03.03.2017 u 8:47 | Music, Showtime | Komentara:

IZNENADA PREMINUO: Učesnik Pinkovih zvezda nastup posvetio POKOJNOM drugu!

Mladi pjevač Strahinja Živanović će u subotu svoj nastup u emisiji “Pinkove zvezde“, posvetiti svom preminulom drugu Branislavu Đorđeviću. Strahinju i njegove prijatelje potresla je vijest da je Branislav preminuo jučer oko podneva.

pink-zvezde

“Dani djetinjstva bili su bezbrižni i sa našom drugaricom Jovanom provodili smo dane igrajući se napolju, u kuću smo ulazili samo da bismo prespavali… Druga ću pamtiti po pozitivnoj energiji i po borbenom duhu, nisam sreo osobu koja je imala više volje za životom, sjećam se dana kada smo ispred naše zgrade sjekli kožu na rukama kako bi smo ukrstili krv i postali braća.

Imao je fantastične ideje kako da provedemo dan napolju. I zaista nikada ga u životu nisam vidio da plače, bio je srećno dijete, njegova porodica je bila njegov stub i ogroman vjetar u leđa. Priuštili su mu sve što je poželio… Ali nažalost mog druga i brata više nema iako još uvijek to ne mogu da shvatim. Rezultati obdukcije još uvijek nisu poznati, jednostavno sada nam nije jasan uzrok njegove naprasne smrti. Imao je svega 18 godina kada ga je smrt omela u ispunjenju njegovih planova i snova za budućnost“, rekao je Strahinja Živanović.

pink-najava

Izvor: pink.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: