Objavljeno: 01.09.2016 u 8:23 | Showtime | Komentara:

EKSKLUZIVNO: Oženio se Amar Gile: Zavirite na vjenčanje godine!

Ekipa Ekskluziva.ba portala je imala ekskluzivno pravo da proprati vjenčanje pobjednika Zvezda Granda Amara Jašarspahića Gileta. Naime, Amar Gile se juče, 31.8.2016. godine, u zeničkom hotelu “Dubrovnik” zakonski vjenčao sa svojom izabranicom Enom, s kojom je prije sedam mjeseci dobio sina Darisa. Svečana ceremonija vjenčanja je startala oko 20 sati, a nakon što su Gile i Ena izgovorili sudbonosno “Da“ uslijedio je spektakularni vatromet.

gile-svadba-1

Kum na njihovom vjenčanju je bio Toni Lehman, inače menadžer “Grand produkcije”, koji već godinama sarađuje i sa Giletom, pa su kroz posao postali i jako dobri prijatelji. Gile i Ena ništa nisu prepustili slučaju, tako da je sve bilo dovedeno do perfekcije.

Vjenčanju je prisustvovao veliki broj zvanica, među kojima je bio i Giletov kolega Fatmir Sulejmani, kao i njihov sin Daris.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: