Objavljeno: 11.01.2018 u 14:58 | Ostalo | Komentara:

SLIKA IZAZVALA OPŠTU POMETNJU: Primjećujete li jednu stvar koja nije uredu na ovoj slici!?

Slika koju vam donosimo postala je viralna za jedan veoma kratak vremenski period i ljudi širom svijeta su ostavljali razne komentare na toj slici. Voljeli bismo da i vi pročitate o čemu se radi, oa da nam i vi kažete neko svoje mišljenje o svemu ovome.

slika-beba

David Brinkley je slikao svoju suprugu i djecu kako spavaju na bračnom krevetu, te njihovu sliku postavio na društvenu mrežu. Uz sliku je napisao i status, koji je glasio:

”Neki muškarci ne vole i ne dozvoljavaju svojoj djeci da spavaju u bračnom krevetu sa majkom, ali ja tako nešto nikada ne bih mogao da zabranim svojoj supruzi i djeci. Ne predstavlja mi problem da se stisnem i na ćošak kreveta samo da su svi zajedno.”

Na ovu objavu stizala je lavina pozitivnih komentara, ali bilo je i onih koji su pronašli lošu stranu toga.

slika-beba-2

Naime, mnogi su pisali kako nije lijepo da žena spava sa bebom u tom položaju, jer postoji veliki broj zabilježenih slučajeva kada su djeca smrtno stradala zbog takvog spavanja sa majkom.

Svaka beba treba da spava u svom krevetiću i to na leđima. Veoma je bitno da se bebe tokom noći provjeravaju kako im se ne bi desilo ništa loše.

Šta vi mislite o ovome!?

Izvor: 5do12.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: