Objavljeno: 26.03.2017 u 12:03 | Ostalo, Slike | Komentara:

Pokazala je tijelo u kupaćem koji je ZAPALIO društvene mreže: Kada ga vidite sprijeda, biće vam jasno i ZAŠTO

Naslovnu stranu časopisa ‘Sports Illustrated’ u februaru je krasilo tijelo plus sajz manekenke Hanter Mekgrejdi u kupaćem. Ali, to je sasvim daleko od običnog kupaćeg kostima!

plus-size-model-kupaci (1)

Radi se, naime, o boji za tijelo, a ne o tkanini.

- Imam rolnicu masti na mjestu gdje mi se sastaju kukovi i stomak i to je u redu. Imam i prevoj na leđima, i to je isto u redu. Zbog toga nisam ništa manje lijepa. Ovo je mnogo više od lijepe slike, jer je ona podstakla konveraciju o istinskoj ljepoti – napisala je manekenka uz ovu sliku.

Oslikavanje njenog tijela trajalo je čak 12 sati, pa je Hanter u jednom trenutku i zaspala.

plus-size-model-kupaci (2)

Ova 23-godišnja manekenka podstakla je žestoke rasprave na Instagramu zbog svojih slika.

plus-size-model-kupaci (3)

A ona sama poručuje sljedeće:

- Želim samo da vam kažem da NIKAD nećete moći da usrećite sve. Ljudi će uvijek govoriti da nešto treba da promijenite na tijelu. A kada malo razmislite shvatićete koliko je užasna činjenica da neko daje sebi za pravo da komentariše VAŠE TIJELO? Odakle im pravo na to? Za svakoga ko ima da kaže nešto loše na račun veličine bilo čijeg tijela mogu samo da kažem da je plus sajz pokret stigao i ne planira da ode. Ja ću se pobrinuti za to – kaže Hanter.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: