Objavljeno: 21.09.2017 u 11:38 | Ostalo | Komentara:

Jeste li na slici prvo ugledali ženu ili muškarca? To je znak…

Čakaju li vas velike promjene na ljubavnom ili profesionalnom planu? Jeste li rođeni vođa ili više uživate dok pomažete drugima? To sve ovisi o tome koga ste prvo ugledali na slici.

To da li ste prvo vidjeli lice žene ili muškarca na ovoj ilustraciji, otkriva ponešto o vašem karakteru. Uz to, može vam i natuknuti što vas to u budućnosti čeka – jesu li to možda promjene na ljubavnom planu ili pak na profesionalnom.

opticka-iluzija

Koga ste vi prvo ugledali – ženu ili muškarca?

Objašnjenja:

Ženu

To što ste prvo ugledali ženski lik može biti naznaka velike sreće koja vas očekuje u budućnosti – u privatnom i profesionalnom životu.

Ljudi vole biti u vašem društvu jer ste vrlo optimistični. Po prirodi ste vrlo znatiželjni, a to je ono što vas gura naprijed. Ponekad znate biti impulzivni i nešto napraviti bez da ste najprije promislili je li to pametno.

Volite pomagati drugima jer vas to ispunjava pozitivnom energijom. Jakog ste i odlučnog karaktera, i nećete odustati naiđete li na prepreke dok idete prema svojem cilju.

Muškarca

Ako vam je lice muškarca bilo prva slika koju ste vidjeli, to može ukazivati na velike promjene u ljubavnom životu. Možda uskoro upoznate nekoga s kome ćete biti vrlo sretni.

Po prirodi ste mirni i vjerni, a iskrenost je vrlina koju najviše cijenite i kod sebe i kod drugih ljudi. Prijatelji znaju da ste pouzdani i kako se mogu osloniti na vas zatreba li im pomoć.

Također, u sebi imate određene liderske karakteristike. Prirodni ste vođa kojeg drugi rado slijede. Vi uvijek dobro promislite prije donošenja odluka i pomalo ste perfekcionist, otkriva portal meowgag.com.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: