Objavljeno: 04.06.2015 u 10:28 | Bizarno | Komentara:

ULETIO U BOLNICU URLAJUĆI OD BOLOVA: Tri hirurga su vidjevši rendgenski snimak potpuno zanijemila!

Kinez je u sopstvenu zadnjicu gurnuo pivsku čašu, jer je pokušao da “ublaži probleme sa zatvorom“. Riječ je o posudi širokoj sedam centimetara koju je gurnuo u sopstveni rektum, što je prouzrokovalo velike bolove.

kinez-rendgen-foto

Ubrzo je shvatio da ga iz agonije mogu spasiti samo doktori. Tri hirurga iz Centralne bolnice Vuksi u istočnoj Kini udružili su snage kako bi uspjeli da izbace čašu iz pacijentove zadnjice.

Nesrećnik je doktorima rekao da se nije nadao da će čaša skliznuti u njegovo tijelo. Neimenovana medicinska sestra izjavila je kako je pacijent uspaničeno utrčao u bolnicu uzvikujući: “Imam čašu u tijelu“.

Dodala je da je pacijent došao iz druge bolnice gdje su doktori neuspješno pokušavali da izvade posudu iz njegovog tijela. Nisu uspjeli, a da stvar bude gora, prilikom pokušaja izvlačenja čaše odlomili su jedan komad.

U drugoj bolnici uspjeli su da izvade čašu. Tri hirurga zajedničkim snagama iz tri različita pravca, nakon jednosatne operacije uspeli su da izbace pomenuti sadržaj iz pacijentovog rektuma.

Pivska čaša se razbila čim su je izvadili. Doktor Li Čunvei istakao je da godišnje obave pet, šest sličnih operacija, a da se u telima ljudi znaju pronaći razne stvari, od patlidžana do drvenih šipki.

Izvor: fokus.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: