Objavljeno: 06.10.2017 u 19:21 | Bizarno | Komentara:

Nećete vjerovati ali ovaj momak je nekada bio djevojka! Pogledajte nevjerovatne fotografije prije i poslije…

Mnoge osobe su transrodne, pa čak i djeca. Već odmalena neki dječaci se osjećaju kao djevojčice i obrnuto.

momak-f

Jaimie Wilson je djevojka koja se uvijek osjećala kao muškarac. Dugo se borila sama sa sobom i 2015. godine odlučila da postane muško.

Zbog te odluke je izgubila porodicu i prijatelje. Prešla je na hormonsku terapiju i promijenila način oblačenja. Poslije 2 godine se potpuno transformisala u muškarca.

Pogledajte kako sada izgleda, ko bi rekao da je nekada bio žensko? Ona sama kaže kako mnoge osobe imaju ovaj problem, samo ga ne priznaju. Ona je uradila ono što bi je usrećilo.

Bilo kako bilo, niko nije birao svoj opredjeljenje. Ipak, hormonska promjena je zaista opasna jer idete protiv svog organizma, ubrizgavate svašta i mijenjate ga.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: