Objavljeno: 23.02.2017 u 12:44 | Ostalo | Komentara:

Ako na šoferšajbni zateknete OVU STVAR, ne skidajte je nego sjedite u kola i bježite ŠTO PRIJE!

Kada je Ešli Hardejkr (19) iz Mičigena nakon kraja smjene na poslu krenula do parkinga kako bi sjela u kola i odvezla se kući, nije ni slutila da ju je na šoferšajbni čekala zamka!

kosulja-na-staklu

Neko je, naime, stavio košulju na njenu šoferšajbnu i to ispod brisača kako bi bio siguran da se košulja neće tek tako skinuti.

Međutim, kako je u pitanju bio parking, i bio je mrak, Ešli je smatrala (s pravom, ispostaviće se) da nije sigurno da izlazi.

- Pored mene su bila dvoja kola koja su bila upaljena pa se nisam osjećala prijatno i odmah sam otišla. Sva sreća da sam to uradila i odvezla se na sigurnije mjesto, pa tek tamo skinula košulju, ko zna šta bi se inače desilo – napisala je Ešli na Fejsbuku upozorenje.

- Ovu sliku kačim kako bih upozorila druge da ne nasjedaju na ovaj trik. Mnogi misle da to ne može da im se dogodi, ali nikada ne možete da budete dovoljno sigurni – kaže na kraju Ešli.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: