Objavljeno: 05.01.2018 u 21:17 | Zdravlje | Komentara:

Mnogi ne znaju da se na rukama pojavi prvi simptom smrtonosne bolesti – Evo kako ga prepoznati na vrijeme…

Ovdje ćemo vam navesti neke simptome raka za koje vjerovatno niste znali.

bolest

Pukotine na rukama

One se obično javljaju zbog vjetra, hladnoće, ali u nekim slučajevima mogu ukazivati na rak. Izrazito suha koža, rane i promjena boje na nekim mejstima mogu ukazivati na ozbiljniji problem. Zato otiđite ljekaru.

Natečenost ruku

Ukoliko primjetite oticanje ruku, provjerite kod ljekara. Inače oticanje nogu može ukazivati na skupljanje vode u organizmu i srčane probleme.

Bolovi

Jaki bolovi u šakama, ekstremitetima, također mogu ukazivati na rak

Ostali simptomi:

-Nagli gubitak kilograma

-Nemogućnost debljanja

-Stalni umor

– Kašalj koji traje duže vrijeme

Mi vam savjetujemo da se zdravo hraniet, pijte prirodne sokove koji će vas jačati i ubijati ćelije raka(sokovi od cvekle, narandže, borovnice).

Postoje brojni slučajevi gdje su se mnoge osobe izliječile od raka jer su koristile prirodne sokove i zdravo se hranile.

Informišite se malo o tome. Hemoterapija nije jedina opcija, ali vam to doktori neće reći jer ne zarađuju od prirodnih lijekova.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: