Objavljeno: 13.04.2019 u 7:48 | Zdravlje | Komentara:

JEDNA ČAŠA UJUTRO I NAVEČER: Ovi listovi mogu očistiti vaše bubrege i učiniti da rade besprijekorno!

Bubrezi su veoma bitni jer filtriraju krv i potiču izbacivanje štetnih materija iz organizma. Njihova funkcija je itekako bitna i zato trebamo razmišljati o njima.

lijek-lisce

Hranite se zdravo jer veći unos soli i masti ih oštećuje, a uz to začepljava krvne sudove i dovodi do srčanog i moždanog udara. Osim toga, ako prečesto koristite analgetike (lijekove protiv bolova), štetite vašim bubrezima.

Nemojte za svaku sitnicu uzimati analgetik, već popijte neki čaj i pritpite se (posebno žene za vrijeme menstrualnog ciklusa).

Nema potrebe da zbog malih bolova odmah posežete za analgetikom, mislite o svojim bubrezima! Ovdje vam nudimo prirodni lijek koji će poboljšati njihovu funkciju i očistiti ih.

Potrebni sastojci:

  • 7 svježih listova avokada
  • 2 litra vode

Priprema:

Kuhajte lišće u vodi 10-15 minuta, a zatim procijedite i ostavite da se ohladi. Pripremljeni napitak pijte po jednu čašu ujutru i jednu naveče i primjetit ćete poboljšanje nakon nekoliko dana.

Izvor: megagiga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: