Objavljeno: 14.11.2014 u 10:14 | Featured, Svijet | Komentara:

(VIDEO) NAJTUŽNIJA PJESMA IKADA: Otac pjeva sinu koji umire u inkubatoru!

Nekoliko dana ranije je njegova žena Ešli Piko (30) preminula jer je imala hitan carski rez i nakon toga je počela borba za malenog Lenona.

otac-pjeva-sinu-inkubaor-1

Snimak na kom se vidi otac kako svom sinu koji umire u inkubatoru pjeva pjesmu od Bitlsa, obišao je i raznježio čitav svijet.

Naime, nekoliko dana ranije je njegova žena Ešli Piko (30) preminula jer je imala hitan carski rez i nakon toga je počela borba za malenog Lenona.

Kris Piko, njegov otac, osnovao je fond uz pomoć kog je pokušao da sakupi što više novca kako bi mogao da plati troškove liječenja svog sina i sakupio je preko 60.000 dolara, međutim ubrzo objavio još jednu tužnu vest.

“Dragi prijatelji, porodico i oni koji me podržavate, sa velikim bolom želim da vas obavijestim da je moj maleni borac Lenon Džejms Piko u naručju svog oca otišao zauvijek da spava”, napisao je Kris u saopštenju i dodao:

“Bio je obučen u odjeću koju mu je Ešli kupila, a na njoj su bile nacrtane male gitare, i bio je obmotan ćebetom jednog dragog prijatelja. Zahvalan sam za ova četiri nezaboravna dana koja sam mogao da provedem sa njim”.

otac-pjeva-sinu-inkubaor-2

Kris je napisao i to da će njegova mama biti van radosti što će ga gore vidjeti, držati, dotaći, kupati i što će moći da mu pjeva, baš kao što je i on to radio u prethodnih nekoliko dana.

otac-pjeva-sinu-inkubaor-3

“Sve što vam je potrebno je ljubav”, napisao je na kraju on.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: