Objavljeno: 31.01.2017 u 11:47 | Featured | Komentara:

JEDVA GA SPASILI: Mislili da beba ima upalu uha, ali kad su vidjeli boju tijela, čuli su gorku istinu!

Australijanci Džoš Roberts i Kejtlin Galea bili su izuzetno uzbuđeni kada su saznali da će postati roditelji!

Njihov sin Arči je postao glavna zvijezda u njihovom životu. Međutim, samo pet mjeseci nakon rođenja, maleni dječak se ozbiljno razbolio.

Zabrinuli su se, no nisu željeli da preteruju sa panikom. Nažalost, stvari su bile ozbiljnije nego što se mislilo.

Čak su i ljekari mislili da je to samo upala uha. No, vremenom su Arčiju usne postajale sive, imao je modrice po grudima i nakon testiranja je utvrđeno da je reč o meningitisu.

Srećom, na vrijeme su ga odveli u bolnicu, jer bi i trenutak odlaganja uzrokovao kobne posljedice.

Sa samo pet mjeseci, maleni junak je bio istrajan u svojoj velikoj borbi, koju je vodio nekoliko mjeseci.

Hranili su ga na cjevčicu i svakodnevno obavljali transfuziju krvi.

Svi ti tretmani zahtijevali su dosta finansijskih sredstava, ali su ljudi dobre volje donirali neophodna sredstva i omogućili liječenje ovom mališanu.

Na sreću, nakon duge borbe, Arči je bio izvan opasnosti i pušten je kući iz bolnice. Vremenom se, uz određenu njegu oporavio i danas je zdrav i presladak dječak.

Ovoj hrabroj porodici od sveg srca želimo mnogo sreće u budućnosti jer su, nakon svega što su prošli, to i više nego zaslužili!

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: