Objavljeno: 30.10.2013 u 18:07 | Featured, Music | Komentara:

Hendikepirana djevojčica opet pjesmom tjerala ljude da drhte

Suci Simon Cowell, Demi Lovato, Kelly Rowland i Paulina Rubio su Rion Paige (13) opet silno nahvalili, te neće začuditi ako je publika imenuje pobjednicom showa…

Rion Paige, trinaestogodišnja djevojčica iz Jacksonvillea koju je svijet upoznao u rujnu zahvaljujući fenomenalnom nastupu u showu X Factor USA, ponovo je u utorak oborila sve u dvorani moćnom izvedbom hita ‘Skyscraper’ Demi Lovato, zvijezde koja ujedno sjedi u žiriju.

Podsjetimo, osim u glas, ljudi su se zaljubili u snažan i vedar duh simpatične Rion, koja nije dopustila da je fizičke mane spriječile da živi svoje snove.

Naime, rođena je s artrogripozom, kongenitalnim poremećajem, zbog čega je gotovo potpuno slijepa na desno oko i ima deformirane ruke.

Uoči prvog nastupa ispred kamera je priznala da joj glazba silno pomaže da se nosi s teškoćama, a čini se da će se njome baviti i u budućnosti – profesionalno.

Simon Cowell, Demi Lovato, Kelly Rowland i Paulina Rubio su je opet silno nahvalili, te neće začuditi ako je publika imenuje pobjednicom showa.

Poslušajte kako se snašla ispred mikrofona u utorak, ali i prisjetite se kako je otpjevala pjesmu ‘Blown Away’ od Carrie Underwood. Ta je njezina izvedba do danas pogledana 12,8 milijuna puta!

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: