Objavljeno: 16.01.2017 u 12:26 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Zaspala pored bebe u bolnici samo 15 minuta: Kad se probudila, ugledala je stravičan prizor! (FOTO)

Nakon što je rodila svoju kćerku Lorelaj, Lori Bet Snajder je zaspala, a kada se probudila zatekla ju je najgora noćna mora svakog roditelja!

majka-kidnapovano-dijete

“Najužasnija stvar dogodila se mojoj porodici prije dva dana”, napisala je majka Lori Bet Snajder na svom Fejsbuku. “Kao što mnogi od vas znaju, Lorelaj je primljena u bolnicu u Džonsborou, a tokom našeg boravka tamo, moja djevojčica je oteta.

U vrijeme incidenta, bila sam jedina sa Lorelaj. Nijedna od nas dvije nije spavala duže vrijeme. Bile smo premorene od silnih ispitivanja i testiranja kako bismo saznali šta nije u redu sa njom. Uspavala sam je, pa sam i sama riješila da malo odspavam. Kada sam se probudila, moje djevojčice nije bilo pored mene! U panici sam krenula da je tražim po bolničkim hodnicima i sobama.

Kada sam je pronašla, bila je u bolničkoj sobi potpuno nepoznate žene, u njenom naručju, a 6-7 sestara stajalo je oko nje i smijalo se sa njom i Lorelaj. Ova žena nije bila sestra, već samo još jedan pacijent ove bolnice.

Uzela sam Lorelaj iz njenog naručja i pokupila svoje stvari, jer je kada je uzela Lorelaj uzela i našu torbu, bolnički stalak i krevetac.

Mi smo se vratile u našu sobu, tri sestre su me pratile i govorile kako moja beba nije u opasnosti i da gospođa Haris nije mislila ništa loše. Tada sam se okrenula i vidjela da nas je i gospođa Haris pratila do sobe.

Ona je ponovo insistirala da ostavim Lorelaj kod nje, kako bih se odmarala. Rekla sam joj da sam u redu i da mi nije potrebna pomoć. Tada su nas ponovo prebacili na intenzivnu negu, kako bismo bile sigurnije, a to odjeljenje je imalo i obezbjeđenje.

Iskreno ne znam kakve su bile namjere gospođe Haris, ona je tvrdila da je samo željela da se brine o Lorelaj. Takođe ne znam od čega je ona bolovala i da li se to moglo prenijeti na moju kćerku.

Ništa ne znam. Ne znam kakva je njena namjera sa mojim djetetom bila. Ne znam šta je uradila sa njom i koliko je zapravo bila kod nje. Očigledno je da ju je mogao uzeti bilo ko, a prema bolnici u Džonesborou se ne radi o kidnapovanju ukoliko kidnaper nema loše namjere.

Bez obzira na to kakve su namjere, djeca se ne smiju uzimati na način na koji je moje dijete bilo uzeto. Hvala Bogu, imali smo sreće! Mnogi roditelji nemaju ovoliko sreće koliko smo je mi imali!”

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: