Objavljeno: 20.01.2018 u 12:49 | Zanimljivosti | Komentara:

Zaprepastili se kada su otkrili što se nalazi u kovčegu preminule trudnice

U južnoafričkom selu Mthayisi jedna je žena preminula u visokom stupnju trudnoće, no ono što se kasnije dogodilo zaprepastilo je sve.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Nevjerojatan slučaj zabilježen je u južnoafričkom selu Mthayisi gdje je jedna 33-godišnja trudnica preminula u devetom mjesecu trudnoće.

Nakon smrti, mrtvo tijelo žene čuvano je u mrtvačnici do sahrane koja se trebala održati desetak dana kasnije. No, kada su zaposlenici pogrebne kuće otvorili lijes mrtve žene, imali su što vidjeti.

Između ženinih nogu nalazilo se i mrtvorođeno dijete koje se nakon deset dana samo ‘porodilo’.

Bili smo u tolikom šoku da nismo stigli pogledati spol djeteta. U ovom sam poslu više od 20 godina i nikada u životu nisam čuo niti vidio da se ovako što dogodilo – rekao je vlasnik pogrebnog poduzeća Fundile Makalana.

Majku i mrtvo dijete su potom stavili u jedan veliki lijes te su ih zajedno pokopali prošle subote.

Majka preminule 33-godišnjakinje Mandzala Mdoyi kaže kako je preminula vrlo brzo nakon što je kod kuće ostala bez zraka.

Zdravstveni stručnjaci kažu kako je dijete moglo izaći iz ženine maternice uslijed kontrakcija i opuštanja mišića nakon smrti te razvijanja bakterija koje su taj proces ubrzale.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: