Objavljeno: 29.12.2016 u 12:26 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

ZAKOČIO JE DA NE BI UBIO DJEVOJČICU: A onda je za njim došao policajac i OBJASNIO MU NEOBJAŠNJIVO!

Jedan muškarac ispričao je korisnicima popularne Internet stranice Reddit šta mu se desilo prije izvjesnog vremena.

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

On se vraćao kući sa posla jedne noći i ugledao je djevojčicu na triciklu kako vozi preko ulice, pravo ka šumi. Zakočio je kako bi je izbjegao i izašao iz automobila posmislivši da je dijete palo. Međutim, nije bilo nikoga. Policajac se zaustavio iza njega i pitao ga šta to radi.

- Rekao sam mu da je naišao u pravom u trenutku i da sam vidio djevojčicu kako na triciklu prelazi ulicu i ide ka šumi i da je onda nestala. Ipak, umjesto da krene ka šumi, policajac me je pogledao i rekao nešto što me je šokiralo.

Ispostavilo se da mnogi vozači na tom mjestu vide sličan prizor. Neki su djevojčicu vidjeli čak i nekoliko puta. Nekad bi hodala, a nekad vozila tricikl.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

- Djevojčica je tu poginula prije čak 40 godina – riječi su kojima ovaj čovjek završava svoju ispovijest.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: