Objavljeno: 12.01.2018 u 14:05 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Zajedno imaju 568 kila: ‘Samo ležimo, sami ne možemo ništa’

Lee (42) i Rena (39) žele se podvrgnuti operaciji podvezivanja želuca kako bi smršavjeli i, kako se nadaju, početi ‘normalan’ život. Toliko su pretili da više uopće ne mogu brinuti o sebi.

teski-pola-tone (1)

Par iz Missourija, koji zajedno teži 568 kilograma, upoznao se u klinici za gubitak viška kilograma prije 11 godina i od tada zajedno rade ono u čemu najviše uživaju – jedu.

Lee (42) i Rena (39) žele se podvrgnuti operaciji podvezivanja želuca kako bi smršavjeli i, kako se nadaju, početi ‘normalan’ život. Toliko su pretili da više uopće ne mogu brinuti o sebi pa ih svakodnevno obilazi Leejeva sestra Cassie i pomaže im. Priznaju da bez nje vjerojatno ne bi preživljavali.

Lee, koji teži nevjerojatnih 323 kilograma i Rena, teška 245 kilograma, pojavit će se u TLC-jevoj reality seriji koja je s emitiranjem počela u utorak.

teski-pola-tone (2)

Iz klinike u kojoj su se upoznali morali su otići jer su prekršili jedno od najbitnijih pravila – ušli su u vezu.

- Nismo se smjeli niti držati za ruke. Odlučili smo da želimo biti zajedno i da želimo vezu. Voljeli smo se, volimo se još i danas i već smo 11 godina zajedno – kaže Rena koja je u počecima mogla brinuti za Leeja, ali kako se i ona još udebljala, više ne može brinuti ni za sebe.

Planiraju posjetiti krirurga u Teksasu kako bi ih operirao i promijenio im život, piše Daily Mail.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: