Objavljeno: 19.01.2018 u 14:26 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

‘Volim tetka starijeg od mene 32 godine i želimo se vjenčati’

Josephine P. je pobjegla s tetkom kad joj je bilo 14. Putovali su u kamperu, a na kraju su ih našli na jugu Francuske. Vratili su ju roditeljima koji su tvrdili da je njihova kći psihički bolesna

foto: Njemačka policija

foto: Njemačka policija

Njemica Josephine P. i njezin tetak Gerrit H. tri se godine bore za svoju ljubav. Josephine je imala samo 14 godina godina kada su ona i Gerrit pobjegli.

U kamperu su putovali Belgijom, Španjolskom i Francuskom. Na kraju ih je vidjela jedna žena u trgovini na jugu Francuske i sve je prijavila policiji. Djevojka je vraćena roditeljima, a Gerritu je prijetilo uhićenje.

Roditelji su kćer odveli kod psihologa jer su tvrdili da je psihički bolesna no ona je i dalje inzistirala da je s Gerritom koji se u međuvremenu rastao, otišla dobrovoljno. Tvrdila je da ga voli i da ih ništa neće rastaviti.

Budući da nije bilo dokaza da su spavali zajedno dok je Josephine bila mlađa od 16 godina, Gerrit nije kažnjen, a sud je odlučio i da im se ne smije zabraniti da se viđaju jer bi to loše djelovalo na Josephine.

Josephine danas ima 17 godina, a Gerrit, bivši muž sestre Josephininog oca, 49. Razlika od 32 godine im ne smeta, a Josephine kaže da će se vjenčati iduće godine kada ona navrši 18.

- I dalje se borimo da drugi prihvate našu ljubav. Gerrit nikada nije manipulirao sa mnom. Ja sam htjela taj kontakt i sama sam razvila osjećaje prema njemu – kaže Josephine.

Gerrit tvrdi da je u početku odbijao tu vezu jer je imao obitelj koju nije htio ostaviti. Danas o svojoj vezi kažu:

- Mi smo sretan par, najbolji prijatelji, srodne duše. Razumijemo se i jako nam je lijepo zajedno.

Par živi u stanu u Berlinu.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: