Objavljeno: 23.02.2017 u 7:50 | Lifestyle, Zanimljivosti | Komentara:

VODIČ ZA ŠVALERE: Evo kako da najlakše u krevet odvučete UDATU ženu

Možda vam se čini da je udatu ženu teže odvući u krevet nego onu koja je slobodna, ali to nije tačno. Samo igrajte na ove njene slabosti.

One ne traže ljubav do kraja života, davno su prestale vjerovati u bajke o princu na bijelom konju. Dobro znaju što žele, čak i ako to ne žele priznati ni sebi.

zena-milf

Muškarac koji želi zavesti udanu ženu treba ju samo u tri koraka uvjeriti da je on taj koji će ispuniti sve njene želje.

1. Zadirkujte

Za početak trebate stvoriti privlačnost. Aluzije na seks najbolji su način, jer na koncu konca oko toga će sve vrtjeti. No morate to činiti jako pažljivo. Nemojte biti izravni, vulgarni ili perverzni.

Samo ju trebate potaknuti da o vama razmišlja kao nekome s kime se može seksati. Na vama je da li će to biti rješavanje psiho-testa o seksulnoj kompatibilnosti, horoskopsko tumačenje seksualnih fantazija…

2. Učinite da se osjeća lijepom

Većina udanih žena ne osjeća se privlačnom – jedini muškarac u njihovom životu vjerojatno je uzima zdravo za gotovo i odavno joj je prestao dijeliti komplimente.

Također, osobito ako je rodila vjerojatno je izrazito samokritična oko svoga tijela. Šarmirajte ju jednostavnim komplimentima. No morate biti pažljivi i iskreni. Ona više nije klinka pa teško da će pasti na otrcano “imaš prekrasne oči i super sise”. Većina je izrazito nezadovoljna svojom guzom pa joj recite kako izgleda “opako seksi u tim hlačama”

Pohvalite i grudi, ili prekrasnu kosu, glatku mladenačku kožu ili bilo što. Važno je samo da pohvalite ono što zaista smatrate seksepilnim na njoj te da to izvedete pristojno, a opet dovoljno “prljavo”. Opet, ako ćete biti otrcani, ionda nećete ostaviti dojam Casanove za kojim ona čezne.

3. Opustite je i dokažite kako ste diskretni

Vi ne gubite ništa, ali ona riskira sve. Dajte joj do znanja kako ne tražite ozbiljnu vezu, i možda još važnije, uvjerite ju kako ste diskretni.

Bilo da je to decidirano “Toliko si seksi da iako ne želim vezu s tobom, ne mogu prestati razmišljati kako prstima prelazim preko tih seksi bedara…”

Pokažite joj da znate pravila preljuba, kako bi razmišljala o vrućim orgazmima koje ćete joj pružiti, a ne o skandalu ili riziku.

Izvor: magazin.net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: