Objavljeno: 09.05.2018 u 12:36 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Već je na ultrazvuku začudila majku, a kada se rodila, svi su pričali samo o jednom

Petomjesečna Lexi-Rose beba je koja je lako privukla pozornost javnosti

beba-kosa (3)

Većina djece rađa se s vrlo malo kose pa bebe s gustom kosom lako mogu privući pozornost.

Takva je i malena Lexi-Rose koja se rodila s frizurom Elvisa Presleyja, a i same babice nakon poroda u čudu su gledale dijete i majci priznale kako nikada nisu vidjele bebu s toliko kose.

beba-kosa (2)

Majka Hanna Hollins kaže kako je njezina starija kći, četverogodišnja Sophia-Hope dotad nosila titulu ”bebe s najviše kose”, no malena Lexi skinula je sestru s tog trona.

– Dvadesetak puta dnevno moram se zaustaviti da bi je ljudi vidjeli i divili joj se zbog kose – kaže ova 29-godišnja majka iz engleskog Prentona.

beba-kosa (4)

U 31. tjednu trudnoće išla je na 4D ultrazvuk i već tada liječnik je vidio da će sada petomjesečna Lexi imati mnogo kose.

– Inače se ne može vidjeti kakvu će kosu imati dijete kada se rodi, no mi smo znali da će biti dugačka i gusta jer se vidjela i na ultrazvuku – dodaje majka dviju djevojčica koje su, ističe, njezin najveći blagoslov.

Kakvu su kosu imala vaša djeca kada su se rodila?

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: