Objavljeno: 07.12.2017 u 12:16 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Uzela sam dečkov telefon da nađem jedan broj: Naišla sam na ovu sliku, POSLATU MUŠKARCU, i zbog donjeg dijela već NOĆIMA NE SPAVAM

Iako sve znamo da nije pristojno čačkati po tuđem telefonu, nekad jednostavno ne možemo da odolimo, pogotovo ako se radi o telefonu našeg dečka. Ali kad vidite na šta je ova djevojka naišla, nevino tražeći jedan broj u imeniku, možda zauvijek dignete ruke od njuškanja.

decko-pelene (1)

Tajne koje krije dečkov mobilni telefon uvijek nas asociraju na golišave slike drugih žena i tragove koji vode do nevjerstva, pa zato ni ne čudi što ova slika već duže vrijeme kruži internetom. Ovako bizarnu fotografiju nijedna djevojka ne sanja da nađe!

decko-pelene (2)

- Moj dečko Džered je ljubav mog života. Imali smo planove da se vjenčamo. Sinoć, dok sam u njegovom telefonu tražila broj telefona jednog prijatelja, našla sam ovu sliku. Poslatu muškarcu. Šta da radim? – napisala je jedna devojka na “Imguru” uz sliku na kojoj njen dečko pravi selfi, a umjesto donjeg veša nosi pelenu! Da, dobro ste vidjeli.

I dok je mnoge slatko nasmijala njena muka, većina joj je poručila da joj tako i treba jer “zabija nos tamo gdje mu nije mjesto”.

Je l’ i vi poslije ove fotke mislite da je bolje da neke stvari nikad ni ne saznamo?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: