Objavljeno: 18.06.2015 u 23:16 | Bizarno, Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Uslikao je ovu staru prelijepu kuću, a onda je na drugom spratu primjetio nešto od čega se naježio!

Odmah u startu priznati ćemo vam da obožavamo strašne i jezive priče. Ne postoji ništa uzbudljivije nego kada čujemo neku jezivu priču o duhu ili nekom ukletom mjestu.

Na kraju takvih priča uvijek dođe olakšanje kada shvatimo da su to samo priče i da pravi duhovi ne postoje. Ipak, kada smo vidjeli ove poprilično uznemirujuće slike, promjenili smo svoje mišljenje….

Ova stara Viktorijanska kuća izgrađena je davne 1880. godine, a sadrži čak 11 različitih soba. Kada je jedan potencijalni kupac detaljnije pogledao fotografije, shvatio je da se možda radi o ukletoj kući.

Na papiru, ova Viktorijanska kuća je veliki pogodak. Njena cijena je ‘samo’ 105 000 dolara što je jako malo s obzirom da se radi o kući koja je površine gotovo 500 metara kvadratnih.

stara-ukleta-viktorijanska-kuca (1)

No iz nekog razloga, ova kuća nije naseljena još od 2010. godine, kada su je prethodni vlasnici ubrzo napustili nakon što su je kupili.

stara-ukleta-viktorijanska-kuca (2)

Jedan mogući razlog? Fotograf je uslikao nešto vrlo čudno na drugom spratu! Možete li vidjeti?

stara-ukleta-viktorijanska-kuca (3)

Iznutra, prozori na drugom spratu izgledaju sasvim normalno…

stara-ukleta-viktorijanska-kuca (4)

No izvana? Na prozorima se nalaze tri para otisaka ruku koji su sigurno zastrašili i otjerali sve potencijalne kupce. Neki tvrde da se radi o otiscima koji su napravljeni od farbe, no kako onda objasniti činjenicu da se otisci ne vide iznutra? Da li je kuća ukleta ili ne, ostaviti ćemo vama da sami procjenite.

stara-ukleta-viktorijanska-kuca (5)

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: