Objavljeno: 03.06.2018 u 13:01 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

‘UPOMOĆ, PRATI ME SVINJA’ Policija u 5.26 primila čudan poziv, mislili su da je čovjek pijan, ali kad su došli na mjesto događaja svi su ostali u šoku

Policija je već navikla na svakakve telefonske pozive, ali ono što se dogodilo u subotu ujutro u jednom gradiću u Ohiju, lokalni čuvari zakona nikada neće zaboraviti. U 5.26 sati ujutro u stanici u North Ridgevilleu je zazvonio telefon.

svinja

- Upomoć, prati me svinja – urlikao je muškarac s druge strane linije, dok je operater koji je primio poziv umirao od smijeha.

Zaključio je da je čovjek mrtav pijan, da se vraća kući iz noćnog provoda i halucinira, piše BBC. Za svaki slučaj rekao je patroli da pogleda o čemu je riječ, a kad su policajci došli na mjesto događaja, imali su što za vidjeti. Nasred ceste stajao je prestravljeni muškarac koji je bio potpuno trijezan. I da, nekoliko metara iza njega uočili su svinju koja ga je uporno pratila. Jadni čovjek nije znao više što napraviti, a ideja da svinju dovuče do vlastite kuće uopće mu se nije sviđala.

Iznenađeni policajci također nisu znali što napraviti, ali je onda u ključnom trenutku na scenu došao policajac Kuduzović koji je nekako uspio strpati svinju u stražnji dio automobila.

- Svinja u policijskom automobilu, primjećujete li ironiju? Svi koji smatraju da je ta uzrečica smiješna sada shvaćaju da zapravo uopće nije originalna – našalili su se policajci.

Svinju su policajci prvo odvezli u prihvatilište za pse, a potom su je vratili vlasniku.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: