Objavljeno: 22.10.2017 u 10:45 | Bizarno, Slike, Zanimljivosti | Komentara:

U SLUČAJ SE UKLJUČILA I POLICIJA Cijeli svijet priča o mački sa ljudskim likom

Internet je preplavila fotografija neobične mačke s ljudskim licem, a nakon što je na društvenim mrežama objavljena tisuće puta, reagirati je morala i policija iz Malezije.

macka-figura

Oko mačke se čak stvorila cijela priča kako je drže u tajnom laboratoriju radi ispitivanja, no ništa od toga nije zapravo istina.

Naime, “krivac” za ovu pomutnju je Laira Maganuco koja izrađuje i prodaje ovakve i slične figurice.

Fotografija jedne od njezinih radova u kratkom je roku preplavila društvene mreže. Neki su povjerovali da se radi o mački iz Malezije koja je, prema pričama, lutala tamošnjim ulicama. Mačka ima glavu koja jako nalikuje ljudskom licu, a na vrhu čak ima i crnu kosu.

Neobično stvorenje provjeravala je i tamošnja policija koja je objavila kako ta mačka zapravo ne postoji i da ljudi prestanu dijeliti njezine fotografije.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: