Objavljeno: 11.11.2017 u 12:26 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

U radnji se pojavila u OVAKVIM FARMERKAMA: Svi u redu iza nje su mogli samo da se KRSTE I SLIKAJU JE

Da je moda iz sezone u sezonu sve bizarnija, jasno je svima. Džemperi koji su zapravo tek parče tkanine, pantalone koje nikome ne stoje dobro, preskupe farmerke koje baš niko ne bi poželio da kupi – sve smo to već vidjeli, ali smo mislili da niko na njih ne pada. Ispostavilo se da pada.

djevojka-farmerke (1)

Na svu sreću, ima i onih koji još uvijek imaju trunku kritičkog razmišljanja – sigurno se sjećate ovih farmerki koje su u jednom trenutku bile hit društvenih mreža? Ista firma i dalje pokušava da ih progura.

djevojka-farmerke (2)

- Zašto bi iko želio da skreće dodatnu pažnju na spojlere? – pita ova djevojka i potpuno je u pravu. Šteta samo što je očigledno u manjini – čim se ovakve stvari nalaze u radnjama, znači da kupaca sigurno ima.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: