Objavljeno: 17.09.2017 u 11:05 | Bizarno, Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Tjerao muževe da drže svoje žene dok ih drugi siluju (FOTO/VIDEO)

Sljedbenici Proroka vjerovali su da je on predsjednik SAD-a, a svjedoče kako su on i još 15 muškaraca očevi sve djece rođeni u kultu od 8000 ljudi.

sekta (1)

Poligamistička mormonska seksta čiji je vođa bio bivši osuđenik za silovanje djece zabranjivao je svojim muškim pripadnicima da postanu očevi. Umjesto toga, prisilio ih je da gledaju kako im žene siluju oni koje je nazivao “nositeljima sjemena” – članovima njegove crkve s “vrijednom krvi”.

Fundamentalistička crkva Isusa Krista i posljednjih svetaca (FLDS) koju vodi Warren Jeffs odražavala je obrede “ritualnog razmožavanja” nakon što je zabranila supružnicima da se međusobno dodiruju, stoji u sudskim dokumentima i izvješćima privatnog istražitelja.

Sam Brower, privatni istražitelj koji je napisao knjigu “Prorokov plijen”, koja je kasnije pretvorena u dokumentarac, kaže je pravilo “bez kontakta” bilo strogo obvezujuće, a par se čak nije smio niti rukovati, a kamoli zagrliti ili seksati, piše CNN.

sekta (2)

Isprani mozgovi slijede osuđenog za silovanje djevojčica

Sud u teksaškom San Angelu proglasio ga je krivim za silovanje djevojčica – jer je curice stare između 12 i 14 godina proglašavao svojim nevjestama, a potom ih je brutalno seksualno zlostavljao.

Na kraju suđenja, taj je monstrum dobio doživotnu kaznu plus 20 godina, a 2008. su vlasti upale na njegov ranč i maknule čak 460 djece s imanja, uključujući i majke mlađe od 18 godina.

No, to Jeffsa nije spriječilo da i iza rešetaka uspostavi kontrolu i vješto manipulira bolesnom zajednicom s čak 8000 pratitelja.

- On je na puno načina jači sada kad je zatvoren, a svatko tko misli da to nije tako se vara – zaključio je repoter Mike Watkiss koji je posjetio zajednicu godinu dana nakon Jeffsova uhićenja.

sekta (3)

FLDS-i, radikalna mormonska krila koja zastupaju poligamiju, od glabe su se crkve odvojili prije više od 100 godina, a svoje zajednice navodno imaju u više gradova diljem SAD-a.

Nastavak na sljedećoj strani…

Sljedeća stranica

Izvor: express.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: