Objavljeno: 08.02.2018 u 20:49 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Tijekom kremiranja eksplodirao lijes: ‘Čudo što sve pronađemo’

Velika Britanija: Djelatnica krematorija kaže da ljudi svašta stavljaju u lijesove, mobitele, elektronske cigarete, alkoholna pića. također poziva obitelji pokojnika da to ne rade

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Kokos je eksplodirao u lijesu pokojnika i izazvao paniku među djelatnicima krematorija u britanskom Boltonu. Djelatnica krematorija je potvrdila da je lijes s pokojnikom eksplodirao prilikom kremiranja.

Djelatnica je otkrila kako to nije jedini slučaj kad članovi obitelji ostavljaju stvari koje su pokojniku bile drage uz njegov lijes.

- Ima tu mobitela, elektronskih cigareta, alkoholnih pića.., većinu toga na vrijeme primijetimo i udaljimo od pokojnika prije kremiranja, ali nekad nam nešto promakne kao ovaj kokos i onda se dogodi to što se dogodilo – kazala je i pozvala obitelji pokojnika da u lijesove ne stavljaju nikakve predmete, piše Daily Mail.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: