Objavljeno: 06.01.2018 u 9:54 | Zanimljivosti | Komentara:

Svi žele da imaju ovakvu kuću: Luksuzna kuća sa zatvorenim bazenom prodaje se veoma jeftino!

Gotovo svako od nas nekada je maštao kako ima veliku kuću sa velikim dvorištem, koje bi uredio na poseban način, te koji bi se ujedno svim prijateljima svidjeli. Znamo i to da tako luksuzne kuće rijetko ko sebi može da priušti, nego samo dobro poznate osobe, koje zarađuju mnogo novca.

luksuzna-kuca

Ova kuća je tako interesantna i zanimljiva, da smo morali da je pokažemo i vama i otkrijemo vam sve detalje koje smo saznali vezane za nju.

Površina kuće iznosi 171,5 metar kvadratnu, a ona unutar sebe ima i zatvoreni bazen, koji je poprilično oduševio sve osobe koji su pogledali ovu kuću. Sada možete da shvatite koliko je ona savršena i sami ćete poželjeti da je imate.

Postoji još jedna stvar koja je jako zanimljiva u kući.

Naime, unutar nje nalazi se i zimska bašta u kojoj možete uvijek da uživate. Apsolutno svi su bili začuđeni kada su je ugledali, ali nakon toga su shvatili da je to zaista dobra stvar i od velike koristi.

Vjerovatno ste već počeli da razmišljate o kojoj cijeni se radi, tako da je vrijeme i da vam otkrijemo.

Cijena kuće je 300 000 eura, tako da postoji velika mogućnost da jednog dana bude i vaša.

Izvor: malisavjeti.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: