Objavljeno: 24.11.2017 u 18:48 | Zanimljivosti | Komentara:

SVI GA ZNATE KAO DJ KRMKA: A jeste li znali koje je njegovo PRAVO IME

Tajnovit i samozatajan, s jedne, i bahat i provokativan, s druge strane, DJ Krmak se trudi da nikog ne ostavi ravnodušnim.

dj-krmak

Malo kome ime Goran Žižak znači nešto. No, kada se kaže da je to DJ Krmak, onda malo ko neće reagirati.

DJ Krmak brižljivo čuva svoju privatnost. Živi u Beču. Nastupa na prostorima cijele bivše Jugoslavije, ali i po Evropi, Australiji i Kanadi. Na internetu postoji podatak da je Žižak završio čak tri fakulteta – pravni, filozofski i bogoslovni. No, DJ Krmak ne želi govoriti o tome.

Jednom prilikom je za na novinarsko pitanje rekao: – Pucaj sve ostalo. Ali me o školstvu i ono privatno ne pitaj. To ne dajem. Mnoge zanima ko sam i šta sam. Želim da oni razmišljaju – pa da, ko će kretena. Želim da razmišljaju ovako – ko će se udati za njega? Ko je ta DJ Krmača.

- Ma ne bih to potencirtao. Ja sam čistokrvni Bosanac. Čovjek životinjskog porijekla. Šalim se, naravno. Banjalučanin sam rodom, od četvrte godine sam uzeo mikrofon i saznao da pjevam. Čim sam zapjevao, sve sam digao na noge…

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: