Objavljeno: 01.08.2017 u 7:49 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Sve je pripremio za samoubistvo. Kad je ugledao šta njegov pas nosi u ustima, počeo je da jeca!

Prizor koji ga je potpuno slomio…

Kada je 25-ogodišnji Bajron ostao bez posla i djevojke, zapao je u tešku depresiju.

Mislio je da nikada iz nje neće izaći. Nije mogao da nađe motivaciju i nadu, kako bi nastavio svoj život.

Jedne večeri, odlučio je da sebi oduzme život. U tom momentu, nije mogao da vidi drugo rješenje izlaska iz patnje koja ga je obuzela.

Vezao je omču i sišao u prizemlje kuće, kako bi porodici napisao oproštajnu poruku. Kada je završio, ugladao je svog psa i vernog prijatelja Gea kako drži u svojim ustima konopac kojim je planirao da se objesi.

U prvom trenutku, Bajron je pomisio da Geo želi samo da se igra. Međutim, kada je hteo da mu uzme konopac, Geo jednostavno nije htio da pusti. Pas je bio tvrdoglav i uporan. Kada je konačno uspio da mu uzme uže, bilo je na više mjesta pohabano.

U tom momentu, shvatio je o čemu se radi. Zbog ovog dragog psa, Bajron se predomislio. Riješio je da život vrijedi živjeti i krenuo na terapije kako bi se izborio sa depresijom.

Par mjeseci kasnije, potresla ga je nova katastrofa. Geo se razboleo od kancera, uslijed čega je preminuo.

U čast svog psa i divnog prijatelja, Bajron se svakog dana trudi da živi ispunjenim i srećnim životom. Kako sam kaže, na nije bilo Gea, danas ne bi bio među živima. Duguje mu svoj život i sada ima obavezu da ga živi punim plućima, u čast svog divnog prijatelja.

Podelite ovu dirljivu priču sa prijateljima na Fejsbuku.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: