Objavljeno: 07.07.2019 u 19:12 | Featured, Hrana i piće, Zanimljivosti | Komentara:

Svaka lubenica vam je vodenasta i bezukusna? Dodajte joj OVU SITNICU, i svaka će biti SLATKA KAO MED

Nakon što sam vidjela pomamu na internetu, poklekla sam pa sam i ja riješila da posolim lubenicu. Bila sam vrlo skeptična i nisam očekivala bilo šta osim upropaštene poslastice, ali silno sam se prevarila.

lubenica

E, tu pomaže so zahvaljujući kontrastu koji pravi u odnosu na slatki ukus lubenice, a pritom će odstraniti i dobar dio vode, pa ostaje samo slasni dio lubenice. Ne samo to, so vas tjera da proizvodite više pljuvačke, pa vam lubenica i zbog toga djeluje još slasnije.

Ono na šta treba da obratite pažnju je da ne pretjerate – mali prstohvat soli na cijelu krišku lubenice. Ako pretjerate, upropastićete sve jer nećete osjetiti sladak ukus, samo so.

Probajte, uvjerićete se i sami da ideja uopšte nije loša!

Izvor: neodoljiva

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: