Objavljeno: 11.01.2017 u 15:03 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

Stavio je foliju u čizme i riješio najveći zimski problem miliona ljudi

Znate onu aluminijumsku zaštitu od sunca za šoferšajbnu koju možete da kupite kod Kineza sa 1-2 eura? Ko bi rekao da baš u njoj leži rješenje našeg najvećeg zimskog problema – ledenih stopala.

Zaštita za stakla, koja je prekrivena aluminijumskom folijom, godinama je najbolji prijatelj planinra u zimskim mjesecima. Sve što treba da uradite jeste da isječete parče koje savršeno odgovara vašoj obući, tako što ćete markerom ocrtati uložak za cipele i isjeći parče koje ste nacrtali.

Sve što vam sada preostaje jeste da dobijeno parče folije ubacite u čizmu ispod uloška.

Ne samo da će ovo parče folije da pruži dodatnu izolaciju od hladnog tla,već će i da održava toplotu vaših stopala jer mu je, na kraju krajeva, reflektovanje glavna uloga.

Ovaj savjet jednog iskusnog planinara odgledalo je skoro dva miliona ljudi – probajte i vi!

Izvor: noizz.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: