Objavljeno: 19.04.2018 u 12:51 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Spavala je sa preko 100 muškaraca, a sada je otvorila svoj foto album i pokazala kako izgleda život kada ti ljubavnici sve plaćaju

Gvinet Li ima 47 godina, prije 10 godina je postala udovica kada je njen suprug Robert preminuo i od tad se zabavlja isključivo sa oženjenim muškarcima koji joj poklanjaju samo skupe stvari.

gweneth-lee (1)

Nedavno se pohvalila da je putovala na egzotična mjesta, a da su sve troškove pokrili njeni bogati ljubavnici. Na njena putovanja potrošili su preko 100.000 dolara, što je mala suma za njene ljubavnike od kojih su neki zlatari, brokeri na berzi i direktori firmi.

Ona se ne kaje što se viđa sa oženjenim muškarcima iza leđa njihovih žena, ukazujući na to da ona tako pomaže njihovim brakovima time što ih oslobađa stresa koji imaju kao oženjeni muškarci.

gweneth-lee (2)

Ove godine rekla je da očekuje još jedno veoma zabavno ljeto jer njeni muškarci plaćaju gdje god da ona ubode prstom na globusu.

- Uspjela sam da proputujem 50.000 milja sa mojim ljubavnicima. Učlanila sam se u Mile High Club sa jednim od mojih redovnih ljubavnika na privatnom letu. Većinu vremena putujem sama i sastajem se sa njima u hotelima jer me oni drže u tajnosti i sastaju se sa mnom kada su na poslovnim putovanjima, rekla je ona.

gweneth-lee (3)

Jedan od ljubavnika platio joj je da dođe i pridruži mu se dok je bio na odmoru sa porodicom. Morala je da odsjedne u hotelu akko bi se sastali u tajnosti, piše dailymail.co.uk.

- Računala sam: na moja dosadašnja putovanja potrošila bih 100.000 dolara, ali me nisu zapravo koštala ni centa. Sljedećeg mjeseca idem u Marbelju sa bogatim industrijalcem, a onda u Hrvatsku sa prelijepim oženjenim muškarcem koji ima klubove koji se bave zdravljem, objasnila je.

gweneth-lee (4)

Ona upoznaje svoje ljubavnike preko sajta za upoznavanje na koji se prijavila malo pošto joj je muž umro prije 10 godina.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: