Objavljeno: 22.04.2018 u 14:34 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Spasio pticu koja je ležala pokraj ceste, no brzo je shvatio da to nije bilo baš pametno

BBC-jev reporter Matt Gravelling kraj ceste je ugledao ozlijeđenog jastreba pa mu je odlučio pomoći

ptica (1)

Kada ugledate ozlijeđenu životinju na cesti, ako imate imalo osjećaja, sigurno ćete se zaustaviti i pomoći joj.

Učinio je to i BBC-jev reporter Matt Gravelling koji je putujući na snimanje pokraj ceste ugledao ozlijeđenu pticu koja je bila bez svijesti.

ptica (2)

Zaustavio je svoj automobil i uzeo pticu te je stavio na suvozačevo sjedalo i nastavio voziti. Riječ je, naime, bila o crvenoj lunji, ptici grabljivici iz porodice jastrebova.

ptica (3)

Nakon 15 minuta jastreb je došao k svijesti te je bio poprilično ljutit pa je Gravelling već iduće minute istrčao iz automobila.

Iduća tri i pol sata proveo je pokraj vozila dok je u njemu ptica grabljivica bezbrižno čekala djelatnike za zaštitu životinja, a svoje neobično iskustvo BBC-jev novinar podijelilo je na Twitteru, gdje je odmah postao pravi hit.

ptica (4)

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: