Objavljeno: 23.02.2018 u 13:19 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Slike sa ovog porođaja su ŠOKIRALE pa rasplakale svijet: A priča iza slike je FANTASTIČNA

Kada su rekli kćerki da je mama trudna, djevojčica nije mogla da prestane da skače od sreće.

beba

Bilo je to februara 2014. godine. Amerikanka Kelsi Dejvis i njen suprug saopštili su svojoj trogodišnjoj kćerki, Bruk, da čekaju još jednu bebu. Djevojčica je bila van sebe od sreće a onda se desio spontani pobačaj. Cijela porodica bila je van sebe od tuge, ali naročito mala Bruk.

- Bruk je dane provodila plačući. Nije mogla da razumije kako bebe više nema. Rekla sam joj da je bog riješio da zadrži bebu kod sebe jer je bila previše nježna za zemlju. To ju je malo umirilo – prisjeća se Kelsi.

Nažalost, poslije toga uslijedila su još dva pobačaja. Tek 2016. godine je Kelsi uspjela da iznese trudnoću do kraja. Na svijet je došla još jedna djevojčica Eli. Kelsi se porodila kod kuće i Bruk je svemu prisustvovala. Nije bilo nikakve traume, kaže kelsi, naprotiv. Bruk je bila oduševljena onim što je vidjela.

A onda je 2017. godine Kelsi opet zatrudnila. Ovog puta sve je prošlo glatko a najveću ulogu u porođaju imala je Bruk koja je sada već imala osam godina.

Kelsi kaže da ne može da bude ponosnija na svoju kćerku.

- Sa samo osam godina je Bruk pokazala više snage, ljubavi i mudrosti nego neki odrasli ljudi. Ponosna sam što imam čast da je nazovem svojom kćerkom – kaže Kelsi.

Ona objašnjava i da nije bilo nikakvog pritiska na Bruk, da je sve što je uradila na porođaju, uradila svojim izborom.

- Ona je prosto takva, ima urođenu potrebu da pomogne i usreći ljude od kada se rodila - poručuje Kelsi.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: