Objavljeno: 24.04.2017 u 11:36 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Slikali su se i umrli: Ove su fotografije nastale trenutak prije tragedije

Kažu da je za dobru fotografiju ključan odabir pravog trenutka, no za ove ljude to je ujedno bio i trenutak za kojim je uslijedila tragedija. I dok je neke od njih upravo poziranje odvelo u smrt, drugi nisu mogli spriječiti katastrofe koje su ih snašle.

Ovo su neke od najbizarnijih, ali i jezivih fotografija, nastale nekoliko trenutaka prije tragedije, koje će vas podsjetiti koliko su život i smrt nepredvidivi.

Kobni let

fotke-prije-tragedije (1)

Gary Slok i njegova majka Petra putovali su zrakoplovom iz Amsterdama u Kuala Lumpur i snimili selfie iz zrakoplova. Nažalost, radilo se o letu Malaysia Airlines 17, koji je završio tragičnim padom zrakoplova u Doneckoj oblasti Ukrajine. Svi putnici, kao i posada poginuli su na licu mjesta.

Krivi doskok

fotke-prije-tragedije (2)

Ruski zaljubljenik u ekstremne sportove, Pavel Kashin, odlučio je na vrhu nebodera izvesti kolut unatrag. No pri doskoku je ipak izgubio ravnotežu te pao u sigurnu smrt sa 16. kata. Na fotografiji je prikazan njegov posljednji skok.

Upropašteno slavlje

fotke-prije-tragedije (3)

Dvije prijateljice snimile su ovaj sretni selfie dok su se vozile na djevojačku zabavu. No samo minutu nakon, par je doživio strašnu prometnu nesreću, koja je za jednu od djevojaka bila tragična.

Brzi i neoprezni

fotke-prije-tragedije (4)

Fotografija koja prikazuje Paula Walkera pri ulasku u luksuzni crveni Porsche Carrera GT., na prvu možda i izgleda kao tipični, glamurozni prizor iz Hollywooda. No, fotografija je snimljena isti dan kad su glumac i njegov prijatelj (ujedno i vlasnik ovog automobila), tragično stradali u automobilskoj nesreći u kalifornijskom gradiću Santa Clarita.

(Ne)sretna pjesma

fotke-prije-tragedije (5)

Courtney Sanford bila je uzbuđena zbog pjesme koja je zasvirala na radiju pa je slikala selfie na kojem se smije te svoju radost podijelila s prijateljima na Facebooku. Međutim, to se sve odvilo dok je bila za volanom automobila, kojim je ni minutu nakon sletjela s ceste i poginula. Inače, pjesma koja je zasvirala na radiju bila je Pharellov hit “Happy”.

Opasni selfie

fotke-prije-tragedije (6)

Dok je Oscar Otero Aguilar snimao ovaj selfie u ruci je, osim mobitela, držao i pištolj kojeg si je uperio u glavu. Sve je pošlo po zlu i Oscar je, neplanirano, počinio samoubojstvo.

Poziranjem do smrti

Xenia Ignatyeva, 17-godišnja Ruskinja i ljubiteljica opasnih selfieja život je izgubila pozirajući za selfie. Dok je pokušavala pozirati za fotografiju s mosta, izgubila je ravnotežu, pala na električne kabele i umrla. Njezinu fotografiju i još neke tragične slučajeve možete pogledati u videu.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: