Objavljeno: 10.05.2015 u 12:12 | Bizarno, Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Slikala se s mlađim bratom tokom porodičnog odmora, a onda se šokirali fotografijom! (FOTO)

Ova fotografija snimljena je na ruševinama drevnog zamka tokom porodičnog odmora. Na njoj se nalazi nešto što ne bi trebalo.

duh-na-slici (1)

Ništa nije lijepo kao porodični odmor u drevnim ruševinama starog zamka. Tako je mislila i porodica Islam prije nego što je obišla zamak u Eseksu. Istraživali su i fotografisali najzanimljivije dijelove tvrđave.

Sve je djelovalo normalno dok nisu počeli razvrstavati fotografije. Zapazili su siluetu duha u trećem planu fotografije na kojoj su snimljena djeca ove britanske porodice Islam, koja ima pakistanske korijene. Ono što izgleda kao kao lebdeća figura duha sa raširenim rukama na stepenicama potpuno je raspametilo roditelje.

- Ja čak ne volim da gledam horor filmove i osjećam jezu svaki put kad vidim lebdećeg duha iza moje djece. To je užasno, u blizini nije bilo nikoga – rekao je Nurul Islam za Dejli Mejl.

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: