Objavljeno: 09.11.2017 u 17:19 | Ljepotice, Zanimljivosti | Komentara:

SJEĆATE LI SE NJE? Bila je velika muzička zvijezda, danas uživa u obrađivanju zemlje!

Djeca Sanje Doležal, kćerka Lana i sin Luka dovoljno su veliki i odrasli i mama ne mora da im stalno bude pri ruci i zato je ona odlučila da sve više boravi u svojoj oazi mira na selu.

sanja

Obrađivanje bašte postala joj je glavna zanimacija i pohvalila se kako joj je ove godine uspio paradajz i imala je jako dobar rod krastavaca, dok s tikvicama i nije pobrala baš takav uspjeh.

- U mom malom mjestu, ima slatka radnja, restoran i kafić i to je to. Automobil mi ne treba i imam pet minuta hoda uz brdo do prodavnice, ali u stvari mi ni ona ne treba jer mjesim svoj hljeb, imam domaće meso… Zapravo, kad prošetam selom obavim šoping. Sada u bašti imam raštiku, zasadila sam i salatu i matovilac i svašta se nađe u mojoj bašti – ispričala je Sanja za hrvatske medije.

Izvor: Alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: