Objavljeno: 18.01.2018 u 15:23 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Rupa u podu garaže otkrila tajnu sobu u kojoj ih je dočekalo još veće iznenađenje

Snažan udarac probudio je u noći na 9. siječnja Brittany Bush i njezina supruga iz Idaho Fallsa u SAD-u, no kada su ustali iz kreveta i pretražili kuću, ništa neobično nisu vidjeli.

rupa-garaza (3)

Prvo su pomislili da im netko pokušava provaliti, no kako kradljivca nisu pronašli, vratili su se u krevet.

Iznenađenje ih je dočekalo ujutro kada su krenuli u garažu. Brittany je otvarala vrata od garaže, ali joj je jedna noga počela propadati.

rupa-garaza (2)

– Držala sam garažna vrata, a kada sam pogledala dolje, počela sam vrištati: Garaža nam je propala – ispričala je Brittany Bush svoje neobično iskustvo.

Suprug je brzo dotrčao do nje, a kada su otvorili vrata, imali su što vidjeti. Na podu garaže stvorila se golema rupa koja je otkrila tajnu sobu za koju par nije ni znao da postoji u njihovu domu.

rupa-garaza (4)

Soba je bila puna polica i dječjih igračaka, ženskih torbica, uvijača za kosu, a pronašli su i jedno pismo.

Pismo je bilo namijenjeno tvrtki Melaleuca, online wellness trgovini koja je osnovana 1985. godine i još posluje.

rupa-garaza (5)

Bushovi su odmah pozvali osiguranje koje će procijeniti nastalu štetu, a kada su inženjeri stigli, začudili su se što se to prije nije dogodilo zato što je pod u garaži bio debljine tek 5 centimetara.

Osim toga, vjeruje se kako u kući postoji još jedna takva tajna prostorija jer je to kuća koja je 50-ih izgrađena kao ”kuća u podrumu” no ona je uklonjena i 70-ih je napravljena kao prizemnica.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: