Objavljeno: 04.01.2019 u 17:29 | Zanimljivosti | Komentara:

Romana živi na selu, pravi kozji sir i za dan je postala HIT REGIONA: “Nemam silikone i MRTVAČKU KOSU, a ponašaju se kao da mi FALI DASKA U GLAVI”

Obratite pažnju, jer Romana iz Bosne ima nešto da vam poruči. Iako je na prvu loptu jako komično, nakon ovih njenih riječi će se mnogi ozbiljno zamisliti.

romana

Da su neke drugačije vrijednosti danas na cijeni kada su muško-ženski odnosi u pitanju, pokazao je post jedne Romane iz Bosne koja ima ozbiljan problem da nađe jaču polovinu. Svoje muke podijelila je na Fejsbuku i za dan postala viralni hit!

“Zovem se Romana..

Zivim na selu i bavim se pravljenjem kozjeg ..ovcijeg i kravljega sira..

Ali mnogi se stide mene…jer cuvam i muzem krave, koze i ovce..Jer nemam kilu pudera i sminke na sebi..nemam silikone..nrtvacku kosu i napumpana usta..Ponasaju se kao da mi fali daska u glavi..da nisam sva svoja..jer po njima tracim svoju mladost na selu..Ne znaju da je selo moje..moj zivot..

Ali ako se Vi ne sramite mene a svidja Vam se ovo sto radim..podrzite me lijepim komentarom i podijelite moj post…”

Romanin post na stranici “Ljepote Zavičajne I Na Selu” u rekordnom roku dobio je skoro 20.000 lajkova i preko 3.000 komentara ljudi koji je podržavaju.

“Radi ono što voliš i uživaj…lepa si..svi mi imamo svoj životni put a taj je tvoj i možeš se samo ponositi njime”, “Ženo ti si lepota. A ruke vredne. Mozak pametno razmišlja. Ma samo napred.Srećan rad”, samo su neki od pozitivnih komentara ispod Romaninog posta.

Nadajmo se da će joj ovi trenuci instant slave donijeti novu sreću. Napred, Romana!

Izvor: Blic

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: